LEVERANS & RETUR

LEVERANSTID

Vi skickar varor från vårt lager samtliga helgfria vardagar. Beställningar som läggs innan 09.00 lämnar i regel vårt lager samma dag. Beställningar mottagna efter 09.00 skickas senast nästa leveransdag.

Leveranstiden dörr till dörr är oftast 2-4 dagar beroende på postnummer. 

Vi tillsammans med vår logistikpartner gör vårt yttersta för att se till din beställning kommer fram snabbt och smidigt. Dock vet vi att det emellanåt kan bli förseningar utom vår kontroll och på grund av yttre faktorer såsom extremt väder och/eller extrema belastningar på logistiknätet under helger som till exempel jul. Om din leverans mot förmodan blir försenad och inte kommer fram inom 15 dagar skickar vi en ny vara till dig.

FRAKTPRISER

Hos LuggagePro får du ALLTID FRI FRAKT & FRI RETUR. 

LEVERANSMETODER

Vi erbjuder leverans med GLS. Dina varor skickas till det lokala GLS utlämningsstället som du väljer när vid beställningstillfället.

RETUR AV VAROR

LuggagePro.se ger 90 dagars full retur- ock bytesrätt efter att du har tagit emot varorna. 

Kontakta oss alltid innan retur för frakthandlingar.

Ångerrätten får åberopas förutsatt att varan skickas tillbaka oanvänt och i originalförpackning inclusive eventuella hängetiketter och övrigt material som hänger samman med produkten.

Ångerrätten upphör att gälla om du använder varan eller om dess skick på annat sätt förändras. 

Vid ångrat köp återbetalas hela köpeskillingen utan avdrag förutsatt att villkoren med avseende på produktens skick vid retur uppfylls. Beloppet överförs till det kort du betalade med, enligt metod som gäller för ditt valda betalsätt, eller via överföring till ditt bankkonto efter det att vi har mottagit och kontrollerat att varan uppfyller kraven för att tillämpa ångerrätten. Returer hanteras i regel inom 1-2 dagar från ankomst åter till vårt lager.  

Innan du returnerar varan ber vi dig meddelar oss på info@luggagepro.se för att vi snabbast och enklast ska kunna hantera returen och för att vi ska kunna säkerställa fri returfraktsedel för returen.