OM OSS

OM OSS

Stort urval levererat av proffs som bryr sig

Hos LuggagePro hittar du ett stort urval av unika resväskor i olika modeller, färger och storlekar. Samtliga har en sak i gemensamt - de är noggrant utvalda av oss för deras kvalitet, funktion, hållbarhet och stil.

LuggagePro-teamet består av ett gäng människor som har en unik passion för resväskor och djup och gedigen kunskap kring produkterna.

Vårt lager och huvudkontor är i Danmark, och vårt team lever och arbetar i framförallt Sverige, Danmark och Norge. Dock har vi nära samarbeten med kollegor i Kina, Italien, Schweiz och Tyskland. En sak har vi alla i gemensamt - vi älskar resande, resväskor, design, funktion och kvalitet.

Vidare har vi även ett arv som sträcker sig mer än 130 år tillbaka i tiden då vi är en förlängning av en av Skandinaviens äldsta leverantörer av väskor, Alfred Lund. Ända sedan 1879 Alfred Lund i olika skepnader varit med Skandinaver på fester, semestrar och till vardags. Mycket har hänt sedan dess, och vi på LuggagePro är stolta att föra vidare det fina arvet där kvalitet och kundens upplevelse med produkten och köpet står i centrum.

Våra direkta och djupa samarbeten med både tillverkare och varumärken hjälper oss i vårt kall att leverera absolut bästa värde inom resväskor. Därför går det hos oss att faktiskt hitta en resväska som både är billig och bra, och även några av de mest tekniskt avancerade och exklusiva väskorna som finns på marknaden. Oavsett vad du söker är vi övertygade om att det finns en resväska här hos oss som kan göra dina resa smidigare, roligare och säkrare.

KONTAKTA OSS

Det är lätt att få tag på oss före, under och efter köpet. Ring eller mejla oss gärna om du har frågor eller vill ha hjälp. Vi svarar faktiskt i telefon, och kan även enkelt ordna live genomgång och köpråd via Zoom och andra platform vid önskemål. 

E-post:

Skriv till oss på info@luggagepro.se

Telefon:

Ring oss på tel. 0733-50 66 73

Företagsadress:

LuggagePro.se
c/o
Echolac Nordic ApS
Bødkervej 75750 Ringe
Danmark
Org.nr. DK 39196387
VAT.nr. SE 522082-0857